U bent hier

KWB Hofstade, stilaan een vaste waarde in het socio-culturele landschap van Hofstade, tracht elk jaar leden en sympathisanten te verrassen met nieuwe activiteiten, maar tegelijkertijd telkens een extra tint te geven aan de wederkerende activiteiten.

Eén van deze tradities is “de 3 koningen rondgang” waarbij we als bestuur onze leden en sympathisanten een bezoek brengen en hen trakteren op een zelf gemaakt 3 koningenlied dat we (proberen te) zingen. De opbrengst hiervan gaat dan naar een goed doel.

 

Dit jaar hebben we gekozen om de scoutsgroep van Thila Coloma te steunen met hun project: “Scouting voor personen met een handicap: AKABE (Anders Kan Best)”.

 

Het is een scoutsgroep, dus zorgen ze niet voor bezigheid maar streven ernaar dezelfde scoutsactiviteiten te organiseren als de activiteiten voor kinderen zonder een beperking. Pleinspelen, tochtjes, slapen in tenten en dergelijke zijn hen dus niet vreemd. Hun leiding, een ploeg van 14 personen, zijn allen vrijwilligers, die zich volledig willen engageren om elke zondag een toffe vergadering in elkaar te steken.

 

KWB Hofstade wil graag een steentje bijdragen en hun aangepaste sanitair blok mee financieren, nl:

·         Een douche kraan met 2 douchekoppen

·         Een lavabo speciaal voor rolstoelpatiënten

·         Een lavabokraan met grote hendel

·         Een opklapbare wandbeugel

 

Hiervoor hebben we 700€ bij elkaar bijeen ”gezongen”.   Deze cheque werd op zondag 15/3/2015 overhandigd aan enkele verantwoordelijken van deze scoutsgroep!

Datum_nieuwsbericht: 
zondag, 15 maart 2015