U bent hier

E-tapas surprise tocht: (nieuwe) mensen ontmoeten en genieten van fijne hapjes

! Nu ook mogelijk om je alleen in te schrijven -> wij koppelen 'blind dates'.

Ook dit jaar organiseert KWB Hofstade een E-tapas surprise tocht.
De beproefde formule blijft dezelfde. Je gaat als deelnemend duo twee keer op bezoek om van tapas te genieten en ontvangt eenmaal gasten (vier of maximaal zes) waarvoor je zelf een (kleine) tapa en drank voorziet.

De locaties en het gezelschap blijven een verrassing tot het laatste moment.

Nieuw bij deze editie: de 'blind date'

De afgelopen edities leerden ons dat er geinteresseerden waren die niet direct met iemand een duo konden vormen voor deelname. Wij gaan dit nu oplossen door single deelnemers te koppelen d.m.v. een' blind date'. Dus aarzel niet om je alleen aan te melden!

Naar het inschrijvingsformulier >>>

---

Voor wie er de vorige editie(s) niet bij was hierbij een woordje uitleg:

We creëren een keten/tocht van heerlijke tapas doorheen Hofstade. Finaal komen we dan allemaal samen op een centraal punt in Hofstade. Op dat centrale punt voorziet KWB Hofstade het dessert en een glaasje zodat er nog lang nagekaart kan worden.

  • 'E-tapas' is een samensmelting van etappes en tapas: tijdens een aantal etappes houden we halt op enkele plaatsen, waar je van een tapa kan genieten.
  • Iedere deelnemend duo maakt zelf een tapa en ontvangt gasten. Je zal op de avond dus verschillende etappes in je buurt bezoeken en op elke tussenstop een hapje en een drankje als verrassing aangeboden krijgen.
  • De deelnemers krijgen een omslag waarop vermeld staat dat ze die pas om een bepaald uur mogen openen. Dan pas weten ze bij welk gastduo ze op het beginuur verwacht worden. Daar krijgen ze, samen met nog twee andere duo's tapas aangeboden. Na 40 minuten geeft het gastduo de omslagen voor de volgende etappe. Je krijgt dan 20 minuten de tijd om naar het volgende adres te fietsen. Het leuke is dat je daar met andere duo's aan tafel zal zitten dan bij de eerste etappe.
  • Elk deelnemend duo komt in de loop van de avond ook bij hun eigen huis en geeft dan aan de twee of drie bezoekende duo's hun, op voorhand bereide, tapas (natuurlijk met een begeleidend drankje).
  • We maken vooraf geen afspraken over de tapa of menu. Iedereen is vrij en alles mag. Het is zeker geen master chef of kookwedstrijd.

Hoofddoel: een gezellige avond en een aantal (nieuwe) mensen uit Hofstade beter leren kennen onder het genot van een hapje.

Het verrassingselement maakt deze activiteit tot een gezellig en spannend geheel!

 

Datum: 
zaterdag, 22 april 2017